Zorgaanbod

Jeugdopvang

Wij bieden kleinschalige 24 uurs zorg: jeugdopvang waarbij de jongeren meedraaien in het “gezin”. Wij richten ons voornamelijk op kinderen en jongeren met een hechtingsproblematiek en/of psychosociale problemen. Door ons wordt zoveel mogelijk een gewone, geborgen gezinssituatie gecreëerd met structuur, gezelligheid en rust. We leven met elkaar, eten met elkaar, praten met elkaar en ondernemen leuke dingen met elkaar. Ieder heeft wel zijn/haar eigen kamer of appartement en zijn/haar eigen daginvulling, bijv. school of dagbesteding. We ondersteunen elkaar bij wat er zich ook maar aandient en helpen elkaar ook de goede kant op te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij ook lichaamsgerichte, energetische therapie aan die helpt om positief aan jezelf te werken.

Begeleid wonen

Wij bieden voor jongvolwassenen de gelegenheid om in een chalet of in een éénpersoons-appartement te wonen en dan te werken aan zelfstandigheid.

Crisisopvang

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid voor crisisopvang van kinderen of jongeren die wegens omstandigheden even niet thuis kunnen wonen.

Weekendopvang

Naast 24 uurs zorg bieden we een mogelijkheid tot weekendopvang voor kinderen (met een indicatie) die behoefte hebben aan buitenactiviteiten. Onze boerderij bestaat uit drie hectare bos, vijvers, grasvelden, vogels, dieren en wandelpaden. Heerlijk voor kinderen om zichzelf uit te leven en om lekker actief in de natuur te kunnen spelen en ravotten. Dit kan variëren van met de honden spelen, eieren rapen, de pony en schapen verzorgen, hutten bouwen, kikkers vangen of spelen in het bos achter de boerderij.